logo-ih-trasparente-web

iHouse és l’evolució lògica en l’àmbit de la construcció perquè facilita, accelera i economitza tots els processos. És un tipus d’edificació modular industrialitzada i de disseny: eficient, ecològica i de baix cost que permet reduir fins a un 50% els temps de fabricació respecte de la construcció tradicional. Es realitza complint el CTE i dotant als habitatges d’una eficiència energètica superior a la de qualsevol edificació convencional, arribant fins i tot a el consum energètic zero, incorporant a les seves instal·lacions elements domòtics que permeten interactuar amb l’habitatge com si d’una edificació intel·ligent es tractés.

  • Construcció modular pre-industrialitzada
  • Envoltant passiva - consum energètic 0
  • Diversos sistemes constructius disponibles
  • La millor relació qualitat preu

Construcció modular

iHouse, la construcció modular pre-industrialitzada a partir de nous sistemes i materials constructius. Aconsegueix una edificació de disseny, més còmoda, ràpida, intel·ligent, respectuosa amb el medi ambient, de baix cost i fins i tot, reutilitzable.

  • Models funcionals i de disseny.
  • Construcció eficient i sostenible.
  • La millor relació qualitat preu.
  • El teu habitatge clau en mà.
  • Ràpida execució d'obra.

Steel Frame VS Ballon Frame

Per a la construcció dels habitatges utilitzem el sistema constructiu industrialitzat anomenat Steel Frame. És una evolució de sistema Ballon Frame Americà que utilitza estructura de fusta des de fa moltíssims anys. Utilitzem aquests dos materials com a sistema constructiu lleuger i obert que permet qualsevol tipus d'acabat interior i exterior. El Steel Frame utilitza materials inerts i nobles com l'acer galvanitzà. Per al Ballon Frame utilitzem fusta laminada i llistons de fusta de Pi tractats en autoclau.

Eficiència energètica A

Ens anticipem a la directriu europea 2013/31 / UE que obliga des de l'any 2020, al fet que tots els edificis de nova planta siguin de consum energètic gairebé zero. T'oferim la possibilitat de fer-te una casa passiva, amb una alta eficiència energètica i un consum d'energia gairebé zero. Et proposem com a punt de partida una sèrie de qualitats que compleixen rigorosament amb els que estableix el Codi Tècnic de l'Edificació, i faran que el teu habitatge tingui una eficiència energètica A, oferint-te un importantíssim estalvi en el consum d'energia.

Qualitats dels acabats

Els models de iHouse es comercialitzen amb dos tipus d'acabats: L'acabat estàndard proporciona un nivell d'Eficiència Energètica adequat per a la zona climàtica, així com materials d'alta qualitat per a interiors i façanes. L'acabat Superior t'ofereix un habitatge passiva amb un consum energètic gairebé 0 i uns materials d'acabats, tant interiors com exteriors, de disseny amb altíssimes prestacions de qualitat. No obstant això sempre podràs personalitzar les acabats segons els teus gustos i exigències.

construcció sostenible

Utilitzant la fusta com a material de construcció d'edificis, oferim una alternativa sostenible i respectuosa amb el medi ambient. La fusta és un producte natural, reciclable, aïllant, biodegradable i que precisa d'un cost energètic de transformació mínim reduint de manera considerable les emissions de CO2 a l'atmosfera.

construcció eficient

El seu procés de fabricació és pre-industrialitzada realitzant aquesta en un únic lloc, optimitzant els recursos que habitualment s'utilitzen en la construcció i permetent continus i rigorosos controls de qualitat, millorant les condicions de seguretat en el treball i reduint el temps emprat per a la construcció .

construcció passiva

Els edificis construïts sota l'estàndard passiu aconsegueixen reduir en un 80% les necessitats de calefacció i refrigeració. La poca energia suplementària que requereixen es pot cobrir amb facilitat a partir d'energies renovables, convertint-se en una construcció amb un cost energètic molt baix per al propietari i el planeta

¿ Com funciona?

Triar un terreny

Primer has de triar el terreny. Els nostres tècnics s'encarregaran de fer les gestions urbanístiques necessàries per comprovar que el model iHouse que has escollit compleix amb la Normativa vigent del teu municipi, aplicable a la parcel·la en la qual vols construir el teu iHouse.

Tria el teu model de iHouse

Podràs escollir al nostre catàleg de Mòduls el model iHouse que més s'adapti a les teves necessitats. Tots ells són personalitzables .... i si no el troba, els nostres Arquitectes s'encarregaran de dissenyar la casa amb la qual somies.

Llicències i permisos

Nosaltres ens encarregarem de gestionar en el teu nom totes les llicències i tots els permisos necessaris per a la construcció de casa teva. Els projectes i les direccions d'obra estan inclosos en el preu final de l'habitatge. Tots els documents tècnics necessaris per a l'execució de la teva iHouse estan avalats per l'àmplia experiència en edificació residencial dels nostres tècnics.

Procés constructiu

Un cop signat el contracte d'obres en el qual s'especifica rigorosament les qualitats escollides pel client i els terminis d'execució, s'iniciarà el procés constructiu del teu model de iHouse en taller, alhora que s'executa, in situ, la fonamentació , les escomeses i les connexions d’instal·lacions urbanes.

Muntatge i lliurament d’obra

Un cop finalitzat el procés constructiu del mòdul iHouse, aquest és transportat i muntat en el seu lloc d'ubicació. Només queda repassar l'acabat final i comprovar el correcte funcionament de les seves escomeses perquè en un parell de setmanes puguis entrar a gaudir de la teva nova iHouse.

Mòduls iHouse

Mòdul Bàsic

Model Horizon mini

El model Horizon Mini és un mòdul compacte d'espai super reduït amb un programa mínim d'habitatge unifamiliar aïllat. Està equipat amb sala-cuina-menjador en un espai únic, un dormitori amb armari encastat i bany complet. L'espai habitable envoltat per la característica forma de caixa de el model Horizon s'estén cap a l'exterior per un dels seus costats, creant una terrassa coberta protegida per persianes corredisses que permeten el seu tancament total.

Model Horizon mini

mòdul compacte d’espai super reduït

El model Horizon Mini és un mòdul compacte d’espai super reduït amb un programa mínim d’habitatge unifamiliar aïllat. Està equipat amb sala-cuina-menjador en un espai únic, un dormitori amb armari encastat i bany complet. L’espai habitable envoltat per la característica forma de caixa de el model Horizon s’estén cap a l’exterior per un dels seus costats, creant una terrassa coberta protegida per persianes corredisses que permeten el seu tancament total.

Característiques:

Superfície Construïda: 57,62 m2
Superfície Útil: 46,00 m2

Model Empordà Mini

El model Empordà Mini és el mòdul ecològic d'espai super reduït ideal per a un entorn rural. Té un programa mínim d'habitatge unifamiliar aïllat, equipat amb una sala-cuina-menjador en un espai únic, un dormitori i un bany complet. Disposa de dues terrasses cobertes en dues orientacions diferents situades a la sala-menjador i al dormitori, estenent aquestes cap a l'exterior i integrant-se amb la natura sense límits ni barreres. El cobriment de les terrasses es poden estendre, fins i tot fer fixa o mòbil segons les seves necessitats.

Model Empordà Mini

Mòdul ecològic que s’integra en la natura

El model Empordà Mini és el mòdul ecològic d’espai super reduït ideal per a un entorn rural. Té un programa mínim d’habitatge unifamiliar aïllat, equipat amb una sala-cuina-menjador en un espai únic, un dormitori i un bany complet. Disposa de dues terrasses cobertes en dues orientacions diferents situades a la sala-menjador i al dormitori, estenent aquestes cap a l’exterior i integrant-se amb la natura sense límits ni barreres. El cobriment de les terrasses es poden estendre, fins i tot fer fixa o mòbil segons les seves necessitats.

Descàrregues

EmpordaMiniplanta

Característiques:

Superfície Construïda: 49,15 m2
Superfície Útil: 48,55 m2

Mòdul Home

Model Horizon

El model Horizon és un mòdul compacte d'espai generós i amb un programa complet d'habitatge unifamiliar aïllat. Està equipat amb sala-cuina-menjador en un espai únic, un dormitori principal amb armari encastat i bany complet en el seu interior, dos dormitoris dobles, un bany complet comú exterior i sala de caldera. L'espai habitable envoltat per la característica forma de caixa de el model Horizon s'estén cap a l'exterior, creant una terrassa coberta protegida per persianes corredisses que permeten el seu tancament total.

Model Horizon

l’habitatge que s’obre a l’horitzó

El model Horizon és un mòdul compacte d’espai generós i amb un programa complet d’habitatge unifamiliar aïllat. Està equipat amb sala-cuina-menjador en un espai únic, un dormitori principal amb armari encastat i bany complet en el seu interior, dos dormitoris dobles, un bany complet comú exterior i sala de caldera. L’espai habitable envoltat per la característica forma de caixa de el model Horizon s’estén cap a l’exterior, creant una terrassa coberta protegida per persianes corredisses que permeten el seu tancament total. Es comercialitza en tres mides: L, M, S amb 3, 2 i 1 dormitori respectivament.

Característiques:

Superfície Construïda: 163,37 m2
Superfície Útil: 138,95 m2

Model Empordà

El model Empordà és el mòdul ecològic d'ampli espai ideal per a un entorn rural. Té un programa d'habitatge unifamiliar aïllat amb tres dormitoris, equipat amb una sala-cuina-menjador en un espai únic a què s'accedeix, un dormitori principal amb bany inclòs i dos dormitoris més amb bany comú. Disposa de dues terrasses cobertes en dues orientacions oposades situades a les zones dels dormitoris, estenent aquestes cap a l'exterior i integrant-se amb la natura sense límits ni barreres. El cobriment de les terrasses es poden estendre, fins i tot fer fixes o mòbils segons les necessitats de l'usuari.

Model Empordà

un habitatge amb molt espai per a un entorn rural

El model Empordà és el mòdul ecològic d’ampli espai ideal per a un entorn rural. Té un programa d’habitatge unifamiliar aïllat amb tres dormitoris, equipat amb una sala-cuina-menjador en un espai únic a què s’accedeix, un dormitori principal amb bany inclòs i dos dormitoris més amb bany comú. Disposa de dues terrasses cobertes en dues orientacions oposades situades a les zones dels dormitoris, estenent aquestes cap a l’exterior i integrant-se amb la natura sense límits ni barreres. El cobriment de les terrasses es poden estendre, fins i tot fer fixes o mòbils segons les necessitats de l’usuari. Es comercialitza en tres mides: L, M, S amb 3, 2 i 1 dormitori respectivament.

Característiques:

Superfície Construïda: 151,10 m2
Superfície Útil: 165,90 m2

Mòdul Complex

Model Kubik

El model Kubik, és un sistema de mòduls en 2 plantes que s'acoblen horitzontalment. Es tracta de mòduls repetitius d'habitatges unifamiliars adossats. Estan equipades amb sala-menjador, cuina, bany i sala de caldera en planta baixa i dormitori principal amb bany inclòs mes dos dormitoris dobles amb bany comú. De la seva façana principal sobresurt una paret amb sostre en forma de L invertida que serveix d'aparcament. La seva forma cúbica li dóna el nom i té entrants i sortints de fusta, on s'ubiquen les finestres, creant un ric joc formal amb l'espai i els materials.

Model Kubik

habitatges unifamiliars adossats

El model Kubik, és un sistema de mòduls en 2 plantes que s’acoblen horitzontalment. Es tracta de mòduls repetitius d’habitatges unifamiliars adossats. Estan equipades amb sala-menjador, cuina, bany i sala de caldera en planta baixa i dormitori principal amb bany inclòs mes dos dormitoris dobles amb bany comú. De la seva façana principal sobresurt una paret amb sostre en forma de L invertida que serveix d’aparcament. La seva forma cúbica li dóna el nom i té entrants i sortints de fusta, on s’ubiquen les finestres, creant un ric joc formal amb l’espai i els materials.

Característiques:

Superfície Construïda: 138,70 m2
Superfície Útil: 139,60 m2

Projectes

Projecte Los Cubos

Habitatges unifamiliars aparellades desenvolupades en planta baixa i primera amb planta semisoterrani destinada a garatge i celler. Edificació de disseny modern amb grans qualitats d’acabats i amb una alta eficiència energètica.

Ubicació: San Andrés del Rabanedo – León
Any d’execució: 2007

Quadre de Superfícies:

Superfície Construïda: 345,60 m2 per habitatge
Superfície Útil: 284,20 m2 per habitatge
Arquitecte: Javier López bahillo

Projecte Empordà

Habitatge unifamiliar aïllat en planta baixa situada en un entorn rural. Edificació de disseny modern amb grans qualitats d’acabats i amb una alta eficiència energètica.

Ubicació: Baix Empordà – Girona
Any d’execució: 2013

Quadre de Superfícies:

Superfície Construïda: 151,10 m2 per habitatge
Superfície Útil: 165,90 m2 per habitatge
Arquitecte: bAd arquitectes

Projecte Torroella

Habitatge unifamiliar aïllat desenvolupada en planta baixa i primera amb planta semisoterrani destinada a garatge i celler. Edificació de disseny modern amb grans qualitats d’acabats i amb una alta eficiència energètica.

Ubicació: Torroella de Montgrí – Girona
Any d’execució: 2015

Quadre de Superfícies:

Superfície Construïda: 640,60 m2 per habitatge
Superfície Útil: 583,45 m2 per habitatge
Arquitecte: bAd arquitectos

¿Qui som?

bAd Arquitectes

bAd Arquitectes
Els models de iHouse estan dissenyats per bAd Arquitectes, un equip obert de professionals dedicats a el disseny d’habitatges i de tot tipus d’espais conceptuals, que defensa un model de creixement material orientat al re-equilibri i a la sostenibilitat total (energètica, ambiental, social , cultural i econòmica), amb una àmplia col·laboració interdisciplinària entre equips cooperatius i una visió de futur basada en la innovació, el disseny, la creativitat i l’eficiència energètica. Des de l’any 2003 ens hem especialitzat, com a despatx d’arquitectes, en oferir solucions arquitectòniques als més diversos requeriments en habitatges unifamiliars i col·lectives, hotels i turisme rural, condicionament de locals, botigues, oficines, restaurants, edificació pública i industrial, així com rehabilitació, ampliació de qualsevol edifici, de disseny d’interiors i d’espais conceptuals. Més informació a www.bad-arquitectos.com

Contacte

iHouse Barcelona:
tf: 699 935 497

iHouse Girona:
tf: 656 995 116

iHouse León-Asturias-Euskadi:
tf: 639 885 111

info@ihouse.com.es